Σχετικά με εμάς - Didadi Χειροποίητα Κοσμήματα

About Didadi

Τα κοσμήματα μας, προήλθαν από τη φαντασία και γεννήθηκαν από τα χέρια της δημιουργού. Κάθε μια από τις δημιουργίες μας έχει μια ιστορία, ένα παρελθόν μαζί μας και ένα μέλλον με εσάς…

Η ιστορία τους εμπνέεται από τη φύση, τους ανθρώπους, τη ζωή.. Έπειτα δημιουργούνται από χάντρες, πετρώματα, κοράλλια, ασήμι και πολύ αγάπη, στο εργαστήριο μας, μερικά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι τους για το χώρο σας, ντύνονται από πολύχρωμες χάρτινες συσκευασίες και είναι πια έτοιμα να στολίσουν τις στιγμές σας….

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Didadi..

Τα κοσμήματα Didadi είναι όλα ανεξαιρέτως χειροποίητα, κατασκευασμένα με αγάπη για το κόσμημα, τη κομψότητα και τη λιτότητα. Με μια πρώτη ματιά μπορεί κάποιος να καταλάβει το άρωμα Ελλάδας που εκπέμπουν, αφού έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στη χώρα μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πολύ καλής ποιότητας (ημιπολύτιμες πέτρες, ασήμι 925, υλικά ανθεκτικά στο νερό κλπ.), κάτι που κάνει τα κοσμήματα Didadi πολύ ανθεκτικά στο χρόνο και τη φύση. Η συλλογή μας ανανεώνεται ανάλογα με την εποχή ή την περίσταση και αποτελείται από πολυάριθμα σχέδια σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια καθώς και custom made κοσμήματα.

Γράψτε τη δική σας ιστορία και στολίστε τη με χειροποίητα κοσμήματα Didadi.  

About Our Jewelry

We Love Them