Χειροποίητα Κοσμήματα DidaDi – Our (His)story

blogpost1

Χειροποίητα Κοσμήματα DidaDi – Our (His)story

 

από τη δημιουργό:
Ιδέες όπως το να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση έρχονται συνήθως ξαφνικά, κάποια στιγμή της ζωής σου που χρειάζεσαι μια νέα αρχή και κάτι καινούργιο. Έτσι λοιπόν, το 2010, μέσα από μια συζήτηση με φιλικά πρόσωπα γεννήθηκε η ιδέα για τα χειροποίητα κοσμήματα DidaDi.

Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια έχουν αλλάξει πολλά γύρω μου, εκείνο που μένει σταθερό είναι η έμπνευση που παίρνω από το περιβάλλον μου. Τα χειροποίητα κοσμήματα DidaDi είναι ένα κράμα από το προσωπικό μου γούστο, τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες που δημοσιεύονται κάθε χρόνο αλλά και έμπνευση που παίρνω από τους ανθρώπους γύρω μου. Εκείνοι μπορεί να είναι φίλοι ή οικογένεια, συνεργάτες και πελάτες που με εμπιστεύονται και συχνά συζητούν μαζί μου. Γιατί η γνώμη, τα σχόλια και η αγάπη που παίρνω από την επαφή μαζί σας είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και η αφορμή να δημιουργώ καινούργια σχέδια που να ταιριάζουν σε κάθε ένα από εσάς.

Το χειροποίητο είναι κάτι που προϋποθέτει πολύωρη προσωπική εργασία, σκέψη και συνεχόμενη επικοινωνία. Τα κοσμήματα DidaDi δημιουργούνται από την ομάδα μας στο εργαστήριο μου λίγο έξω από την Αττική όπου επικρατεί καθημερινά χάος και αναστάτωση. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία των κοσμημάτων, η επικοινωνία με τους πελάτες, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η ενασχόληση με τα social media μονοπωλούν την ημέρα μας. Η κούραση και το άγχος όμως, μοιάζουν να φθείρουν όταν σας βλέπουμε σε φωτογραφίες από τις προσωπικές σας στιγμές με τα δικά μας χειροποίητα κοσμήματα.Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για τα κοσμήματα του φθινοπώρου και του χειμώνα ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζουμε τις καινούργιες μας κινήσεις για να είμαστε σε πιο συχνή επαφή μαζί σας.

Καλώς ορίσατε στο DidaDi Βlog και μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο ολοκαίνουργιο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, ότι αφορά το χειροποίητο κόσμημα, τις εκπτώσεις και προσφορές μας, τη διεθνή μόδα και πολλά πολλά άλλα!

didadi