Τρόποι Πληρωμής – Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.

Τρόποι παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Didadi.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 27410 00000.

Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες/ώρες:

Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09.00 έως τις 18.00

Τρόποι Πληρωμής

Έχουμε φροντίσει ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με όλους τους δυνατούς τρόπους:

Αντικαταβολή στο εκπρόσωπο της εταιρίας courrier
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μετρητοίς κατά την παραλαβή από το κατάστημα
Με χρήση της υπηρεσίας VIVA PAYMENTS

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος αποστέλλονται με την UPS με χρέωση της αποστολής στον πελάτη σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της UPS.

Το Didadi.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με επιβάρυνση ανάλογα την περιοχή και τον όγκο της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Χρόνοι Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων ποικίλλουν ανάλογα με την ποσότητα, το είδος της παραγγελίας ή κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας των 2 μερών για το χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα τα οποία είναι τυποποιημένα και διαθέσιμα άμεσα προς πώληση, προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 12:00 μ.μ. να παραδίδονται αυθημερόν στην συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courrier, έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 24-48 ωρών. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00 μ.μ. η παράδοση από εμάς θα πραγματοποιείται την επομένη προκειμένου να τις παραλάβετε εντός 24-48 ωρών (εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών).

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο και λόγο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε εάν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν. Η διαδικασία αποστολής των προϊόντων ξεκινά με την ολοκλήρωση της πληρωμής και τη σχετική της επιβεβαίωση από το Didadi.gr.